Author Topic: consola san andreas  (Read 755 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Yopuya

  • Newbie
  • **
  • Posts: 37
  • Respect: +0/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:February 07, 2010, 10:59:00 PM
  • sall all
consola san andreas
« on: October 17, 2009, 12:21:16 AM »
Hmm..
De data asta cred ca o sa fiu cam injurat
Un prieten mia spus ca el joaca san andreas pe asa ceva

Nu il cred dar stiu ca san andreas are o gramada de programe

Astept sa mi se raspunda daca \se poate sau nu
« Last Edit: October 17, 2009, 12:23:00 AM by [DSK]Yopuya »
sal all

Offline RiPaR

  • ROPH Friends
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 103
  • Respect: +11/-6
  • Last Login:March 17, 2013, 03:39:06 PM
Re: consola san andreas
« Reply #1 on: October 17, 2009, 08:38:27 AM »
se poate...

Offline -=[Vyorel]=-

  • Owner
  • Administrator
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 4657
  • Respect: +176/-28
  • Gender: Male
  • Last Login:Yesterday at 12:06:56 AM
  • www.RO-PH.com
    • RO Power Hosting
  • Oras: Braila
Re: consola san andreas
« Reply #2 on: October 17, 2009, 08:47:39 AM »
Se poate, dar numai volanul, pedalele nu le poti folosi. Nu ai cum sa schimbi controalele ca sa accelerezi si sa pui frana pe ele. Am incercat si eu asta si nu a mers.

Am si eu volan pentru PC-uri ;)


Offline Yopuya

  • Newbie
  • **
  • Posts: 37
  • Respect: +0/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:February 07, 2010, 10:59:00 PM
  • sall all
Re: consola san andreas
« Reply #3 on: October 17, 2009, 12:19:21 PM »
tare
din coincidenta am un astfel de volan
lam cumparat aku 2 ani pentru fratemeo dar nu a fost folosiit nici o data
aku e timpul sa il scot din cutie
sal all

Offline -=[Vyorel]=-

  • Owner
  • Administrator
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 4657
  • Respect: +176/-28
  • Gender: Male
  • Last Login:Yesterday at 12:06:56 AM
  • www.RO-PH.com
    • RO Power Hosting
  • Oras: Braila
Re: consola san andreas
« Reply #4 on: October 17, 2009, 12:26:23 PM »
Ai butoane pe volan? Daca da, poti sa pui accelerati si frana pe 2 din butoanele alea. Eu asa am facut.

Offline ShaDoWCreaTivE

  • Newbie
  • **
  • Posts: 9
  • Respect: +0/-3
  • Last Login:February 05, 2010, 07:25:30 PM
  • SrC killer >:)
Re: consola san andreas
« Reply #5 on: October 18, 2009, 10:36:43 AM »
treaba e ca merge.. insa fara pedale :( am cautat un astfel de patch mult timp si nimic...

Offline Yopuya

  • Newbie
  • **
  • Posts: 37
  • Respect: +0/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:February 07, 2010, 10:59:00 PM
  • sall all
Re: consola san andreas
« Reply #6 on: October 19, 2009, 12:34:18 AM »
eu am un logitech formula vibration feedback wheel am si butoane la el dar totusi am o problema cu el
cand joc alt joc cum ar fi nfs sau atceva nu imi merg pedalele dar la teste merg si in san andreas chiar daca nu cum trebuie dar in nfs sau altceva nimik
sal all

Offline -=[Vyorel]=-

  • Owner
  • Administrator
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 4657
  • Respect: +176/-28
  • Gender: Male
  • Last Login:Yesterday at 12:06:56 AM
  • www.RO-PH.com
    • RO Power Hosting
  • Oras: Braila
Re: consola san andreas
« Reply #7 on: October 19, 2009, 01:46:23 PM »
Intra la optiunile jocului si la controale, undeva pe sus (depinde de ce joc NFS) gasesti acolo scris Keyboard sau ceva de genu. In parti cred ca o sa-ti apara niste sageti. Dai pe una din sagetile alea pana gasesti ceva legat de USB. Acolo faci controalele la volan.

Daca nu reusesti sa le faci, fa un alt subiect si specifica ce NFS ai.

Offline Yopuya

  • Newbie
  • **
  • Posts: 37
  • Respect: +0/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:February 07, 2010, 10:59:00 PM
  • sall all
Re: consola san andreas
« Reply #8 on: October 19, 2009, 04:28:05 PM »
Am facuto deja
dar degeaba
nu sunt singurul in situatia asta
sal all

Offline -=[Vyorel]=-

  • Owner
  • Administrator
  • High-Roller
  • *
  • Posts: 4657
  • Respect: +176/-28
  • Gender: Male
  • Last Login:Yesterday at 12:06:56 AM
  • www.RO-PH.com
    • RO Power Hosting
  • Oras: Braila
Re: consola san andreas
« Reply #9 on: October 19, 2009, 10:31:14 PM »
Instaleaza driver-ul de pe CD-ul care ti-l da cu volanul, poate merge!

Offline Yopuya

  • Newbie
  • **
  • Posts: 37
  • Respect: +0/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:February 07, 2010, 10:59:00 PM
  • sall all
Re: consola san andreas
« Reply #10 on: October 19, 2009, 11:47:24 PM »
Degeaba
La teste merg pedalele cand joc in san andreas merg dar nu cum imi doresc
cand joc de exemplu nfs degeaba
sal all

Offline DjDiskJoker

  • Full Member
  • ****
  • Posts: 230
  • Respect: +2/-0
  • Gender: Male
  • Last Login:July 29, 2012, 04:04:29 PM
  • I Love Xerom !
  • Oras: Slanic-Moldova
Re: consola san andreas
« Reply #11 on: January 25, 2011, 10:31:08 PM »
Am si eu doar volan fara pedale si merge perfect .