Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Filelist.ro, cel mai popular site de torrents din România, a fost închis. RIP Filelist, dar nu chiarFilelist.ro, cel mai popular site de tip torrent din România, a fost închis. Platforma filelist.ro funcționa de ani buni, ajungând chiar să fie preferată de utilizatori din afara României.

Site-ul filelist.ro afișează acum la accesare un mesaj din partea Ministerului Public:

”Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile art.249 din Codul de procedură penală.

Prezentul nume de domeniu face obiectul unei cauze penale.”

Problemele de legalitate ale filelist.ro nu sunt o noutate, în ciuda practicii extrem de vechi, în care cei care pun la dispoziție platforma, în acest caz filelist.ro, încearcă să se absolve de vină spunând că nu sunt responsabili de conținutul partajat.

Evident, pe filelist.ro puteam vorbi despre piraterie în adevăratul sens al cuvântului. Platforma filelist.ro avea numeroase secțiuni dedicate, de la jocuri video, filme și seriale, până la software și ebooks.

Utilizatorii filelist.ro au fost avertizați din timp în privința problemelor și de faptul că site-ul va migra pe un alt domeniu, filelist.io. Potrivit mesajelor celor care administrează filelist.ro, noul site, filelist.io, va fi funcțional de pe 1 mai.

Intervenția autorităților a grăbit mutarea, filelist.ro fiind deja indisponibil la mai mulți provideri de internet, în timp ce filelist.io poate fi accesat.
2


Un cercetător român de la Timişoara a reuşit să descopere un vaccin contra noului coronavirus. Însă în loc să fie susţinut şi finanţat de stat pentru a putea produce vaccinul, doctorul este contestat şi acuzat de minciună. În timp ce românii îl atacă, chinezii şi americanii l-au contactat pentru a-l finanţa.

Doctorul Virgil Păunescu, Director al Centrului de Terapii Genice si celulare ONCOGEN Timisoara, a declarat pe 25 martie, la Antena 3, că a finalizat sinteza vaccinului împotriva noului coronavirus.

„Noi am pus pe internet în luna ianuarie, toată tehnologia de producere a vaciinului. Noi am dat-o la liber pentru a pierde un an de zile cu patentările. Vaccinul nostru are o caracteristică spre deosebire de celealte vacinuri. Vaccinul nostru nu se pretează pe testarea pe animale, noi vom cerceta în laborator circa o lună jumătate, să vedem cum reacţioneazăcelulele, apoi în funcţie de autorităţile de la Agenţia Naţională a Medicamentului. Urmează testarea pe 10 voluntari, iar în toamnă am putea avea vaccinul. Totul depinde de autorităţi, în funcţie de cât ne vor ajuta. Avem nevoie bani pentru aparate. Ne lipsesc câteva aparate, un sintetizator de peptide. Azi ne-au contactat din nou chinezii dar şi trei fonduri de investiţii din SUS, cu care am convenit, ei s-au oferit să ne dea banii, să ne finanţeze, însă am spus nu. Noi dorim să se poată comercializa vaccinul pe toate pieţele mondiale„, a declarat Profesorul Virgil Păunescu.

După acest anunţ, au început să curgă reacţii de tot felul. Iar mulţi formatori de opinie şi jurnalişti susţin că acest anunţ este o minciună menită să determine statul român să „pompeze” milioane de euro în acest vaccin care defapt nu ar exista.

Joi, Profestorul Doctor Virgil Păunescu a făcut noi declaraţii şi la Radio România Actualităţi despre vaccin, spunânând că se află în faza de testare pe celule umane,în laborator, iar într-o lună ar urma să fie testat pe 10 voluntari, înainte de a se începe  productia, care ar putea să pornească la toamnă.

Acesta foloseste o tehnologie derivată din  cercetările care se derulează de mai multi ani la ONCOGEN, privind vaccinarea personalizată în cancer.

Directorul centrului de la Timişoara a spus că a fost contactat de chinezi şi americani, care sunt interesaţi să finanţeze producerea vaccinului.

„O zi importantă pentru OncoGen: avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi începem testele. P.S. Ieri am terminat sinteza vaccinului. Azi începem testele! Important: Acest vaccin este doar pentru testare în laborator (deocamdată).Am luat hotărârea de a NU patenta această tehnologie pentru producerea vaccinului împotriva Covid-19 (încă de acum două luni), tocmai pentru că situaţia este extrem de gravă şi am bănuit încă din ianuarie că ne îndreptăm spre o pandemie. Intenţia noastră a fost să punem la dispoziţie cât mai repede rezultatele noastre, altfel am fi fost nevoiţi să aşteptăm cel puţin un an (probabil mai mult) pentru obţinerea unui patent şi să ţinem ascunse toate cercetările noastre”, a scris dr. Virgil Păunescu.
3
Stiri IT / Cel mai nou malware de pe Android
« Last post by -=[Vyorel]=- on February 29, 2020, 09:19:08 PM »
Cel mai nou malware de pe Android fură PIN-uri, modele de autentificare şi coduri 2FA din Google Authenticator - Cerberus RAT

Malware-ul Android de săptămâna asta este din noul unul grav. După ce am aflat de un troian care rămânea pe telefon şi după ce îi dădeai factory reset, azi descoperim că şi PIN-urile şi datele tale de autentificare de pe telefon pot fi furate de Cerberus RAT..

E vorba despre sistemul 2FA (two factor authentication), care e folosit pentru a ne autentifica în conturi, a face plăți şi a accesa diferite servicii şi aplicaţii. Necazul e cu troianul de banking Cerberus, care a primit o nouă versiune cu un upgrade. Acum a primit funcţionalitate RAT (Remote Access Trojan), care poate debloca o serie de funcţii noi.Troianul poate fi folosit de hackeri pentru a accesa zona de credentiale, de la PIN la modelul de swipe-uri folosit pentru deblocare. Se pot accesa şi datele din Google Authenticator. Astfel, atacatorii au acces nestăvilit la smartphone şi pot încerca să acceseze aplicaţii de banking şi să facă transfer de fonduri spre conturile lor. Troianul poate fi setat cu un link TeamViewer, iar hackerii pot opera în voie pe telefon când victima nu e atentă.

SMS-uri, conturi social media şi poze sunt expuse. Vestea bună e că sursa a descoperit că troianul e încă în dezvoltare şi funcţiile nu sunt finalizate încă. De-a lungul timpului foarte puţine grupări de hackeri şi variante de malware au reuşit să treacă de autentificarea multi factor, deci avem o raritate aici. Mai multe detalii despre Cerberus RAT aflaţi aici.
4
Salutari! / Re: We are boss.
« Last post by Mondialu on November 25, 2014, 03:48:18 PM »
Welcome.
5
Salutari! / We are boss.
« Last post by seNzoR. on November 25, 2014, 03:30:24 PM »
Nume: Alexandru
Prenume*: Gabriel
Email*: alex_senzor@yahoo.com
Varsta*: 15
Localitate*: Athens
Ocupatii*: PhotoShop, Gaming, football, fetele, fetele, fetele.
Cum ai aflat de noi*: Intr-un fel de la vyorel :-? oricum stiu de mult comunitatea, aproape de cand s-a deschis si vyorel a plecat de pe stiti voi ce =)
De ce ai venit la noi*: Pentru ca vreau sa ajut, cu tot ce pot.
Jocuri jucate*: Muuulte.
Nick in jocuri*: ZANDER, seNzoR, Alex20CM
6
Salutari! / Re: Salut :)
« Last post by Mondialu on November 22, 2014, 02:28:43 PM »
Welcome.
7
Salutari! / Re: Salut :)
« Last post by BLooD ✌️ on November 22, 2014, 01:25:37 PM »
Bine ai venit !
8
Salutari! / Salut :)
« Last post by Punisher on November 21, 2014, 03:06:38 PM »
Nume:Laszloselul
Prenume*:Rares
Email*:Nu trebuie .
Varsta*:16
Localitate*:Petrosani
Ocupatii*:[censured by the system] .. statul cu gipsu` ...
Cum ai aflat de noi*:De la Mondialu`
De ce ai venit la noi*:Sa incerc ceva nou
Jocuri jucate*:Samp cs ..
Nick in jocuri*:Punisher
10
Filme & Poze / Re: A drift video
« Last post by NigguhSamp on October 27, 2014, 05:42:44 PM »
Slabut.
Mai exerseaza :)
Pages: [1] 2 3 ... 10