47_48 folosind RevEmu

Started by AdvanceD, March 12, 2013, 05:15:51 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Descriere: Salut, in acest tutorial va voi invata sa folositi dual protocol (47+48+NSW) pentru Serverul dv's fara a mai folosi dproto ci folosind Revolution Emulator, motivul pentru care am facut acest tutorial este din plictiseala Imagine postata si in timp dproto se invecheste si nu va mai fi stabil deoarece autorul observ ca deja l-a cam lasat in paragina, iar acest emulator mi se pare mult mai ok deoarece nu adaugam pluginuri Metamod si nu are brese dupa cum stim ca acu ceva timp exploitul cu dproto, astea fiind spuse sa incepem.

Atentie!: Acesta este un Crack de partea Serverului, inainte de a modifica ceva este recomandat sa faceti un backup al fisierelor vitale din root-ul Serverului HLDS.

Patch Serverul HLDS Windows:

1. Decompresati arhiva RevEmu undeva pe desktop
2. Mergeti in folderul RevEmu/bin si copiati fisierul Steam.dll langa hlds.exe
3. Descarcati acest http://www.mediafire.com/error.php?errno=320 si il puneti iarasi langa hlds.exe
4. Extrage-ti fisierul steamclient.dll din arhiva steamclient_nologging.rar langa hlds.exe
5. Puneti fisierele in root-ul serverului (langa hlds.exe) si dati rescriere (de asta am si spus sa faceti un backup) in caz de ceva merge prost.
6. Luati folderul Steam din RevEmu/Bin si il copiati in root la Server (langa hlds.exe)
7. Creati un nou batch (.bat) numit revemu.bat si adaugati acestea in el:reg add HKCU\Software\Valve\Steam\ActiveProcess /v SteamClientDll /t REG_SZ /d /f
start /wait hlds.exe  -console -game cstrike -secure +map de_dust2 +log on +maxplayers 24 +ip xx.xxx.xx.xx +port 270xx +exec server.cfg +sv_lan 0
  •