Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Filelist.ro, cel mai popular site de torrents din România, a fost închis. RIP Filelist, dar nu chiar



Filelist.ro, cel mai popular site de tip torrent din România, a fost închis. Platforma filelist.ro funcționa de ani buni, ajungând chiar să fie preferată de utilizatori din afara României.

Site-ul filelist.ro afișează acum la accesare un mesaj din partea Ministerului Public:

”Acest nume de domeniu este sechestrat în conformitate cu dispoziţiile art.249 din Codul de procedură penală.

Prezentul nume de domeniu face obiectul unei cauze penale.”

Problemele de legalitate ale filelist.ro nu sunt o noutate, în ciuda practicii extrem de vechi, în care cei care pun la dispoziție platforma, în acest caz filelist.ro, încearcă să se absolve de vină spunând că nu sunt responsabili de conținutul partajat.

Evident, pe filelist.ro puteam vorbi despre piraterie în adevăratul sens al cuvântului. Platforma filelist.ro avea numeroase secțiuni dedicate, de la jocuri video, filme și seriale, până la software și ebooks.

Utilizatorii filelist.ro au fost avertizați din timp în privința problemelor și de faptul că site-ul va migra pe un alt domeniu, filelist.io. Potrivit mesajelor celor care administrează filelist.ro, noul site, filelist.io, va fi funcțional de pe 1 mai.

Intervenția autorităților a grăbit mutarea, filelist.ro fiind deja indisponibil la mai mulți provideri de internet, în timp ce filelist.io poate fi accesat.
2
Cereri Unban / Re: cerere unban
« Last post by -=[Vyorel]=- on April 13, 2020, 02:45:56 AM »
Iar? E ciudat sa dea asa fara motiv ban...dar ma rog.

Gata. E scos.
3
Cereri Unban / cerere unban
« Last post by Donnay on April 12, 2020, 10:47:18 PM »
Nickname:AeroLenovo
Data si ora: 11.04.2020 ora 19:00-20:00
Motivul banarii:fara motiv
De ce doresti unban:pentru ca vreau sa continui pe server.
4
Cereri Unban / Re: cerere unban
« Last post by -=[Vyorel]=- on April 12, 2020, 01:47:27 PM »
Gata. L-am scos
5
Cereri Unban / cerere unban
« Last post by Donnay on April 12, 2020, 01:41:46 PM »
Nickname:Donnay
Data si ora: 11/04/2020 in jurul orei 19:00-20:00
Motivul banarii:fara motiv ( ma jucam linistit si dintr-o data ma trezesc cu ban)
De ce doresti unban:ca vreau sa ma mai joc in continuare
6
Adaugare Server / [Model cerere adaugare server]
« Last post by -=[Vyorel]=- on March 29, 2020, 08:59:13 PM »
Ei bine, stim ca nu avem multe servere adaugate (doar unul) dar nu-i problema asta. Vor mai fi si altele asa usor, usor. Totul are un inceput, mai greu.
Noi suntem in cautare de servere, nu avem pretentii sa ne folositi serviciile noastre de gazduire sau sa ne oferiti diverse beneficii pe server cum ar fi admin sau alte chestii de genul acesta.

Model cerere
Quote
Nume:
Varsta:
Tipul serverului:
Adresa IP (daca este hostat):
Ce adresa DNS doresti: (ex: nume-server.ro-ph.com:7777)
Motivul pentru care vrei sa-ti aduci serverul aici:
In ordine, lista sectiunilor dorite pe forum specifice serverului:
Alte detalii, daca sunt:

Fiecare owner al serverului primeste rank de moderator in sectiunile dedicate lui si cu posibilitatea de a adauga alti membrii in rank-ul respectiv.
Pe viitor, rank-ul de pe forum se poate schimba cu altul mai mare (ex: global moderator, etc).

Pentru mai multe intrebari, contactati-ma personal.
7
Raportari playeri / [Model raportare playeri]
« Last post by -=[Vyorel]=- on March 29, 2020, 08:46:56 PM »
Daca ai vazut playeri trisand folosind diverse cheat-uri in favoarea lor dar nu erau admini online in acel timp, poti sa ii raportezi aici dupa urmatorul model:

Numele tau:
Numele jucatorului:
Data si ora:
Tipul de cheat folosit:
Dovada:


Dovada poate sa fie atat video cat si imagini, clare.
8
Cereri Unban / [Model cerere UNBAN]
« Last post by -=[Vyorel]=- on March 29, 2020, 08:42:37 PM »
Daca consideri ca ai luat ban din greseala sau nu, dar totusi doresti sa primesti unban pe server, va rugam sa completati cererea dupa urmatorul model:

Quote
Nickname:
Data si ora:
Motivul banarii:
De ce doresti unban:

Toate campurile sunt obligatorii. De retinut este ca, data viitoare, probabil nu va mai scoatem banul.
9


Un cercetător român de la Timişoara a reuşit să descopere un vaccin contra noului coronavirus. Însă în loc să fie susţinut şi finanţat de stat pentru a putea produce vaccinul, doctorul este contestat şi acuzat de minciună. În timp ce românii îl atacă, chinezii şi americanii l-au contactat pentru a-l finanţa.

Doctorul Virgil Păunescu, Director al Centrului de Terapii Genice si celulare ONCOGEN Timisoara, a declarat pe 25 martie, la Antena 3, că a finalizat sinteza vaccinului împotriva noului coronavirus.

„Noi am pus pe internet în luna ianuarie, toată tehnologia de producere a vaciinului. Noi am dat-o la liber pentru a pierde un an de zile cu patentările. Vaccinul nostru are o caracteristică spre deosebire de celealte vacinuri. Vaccinul nostru nu se pretează pe testarea pe animale, noi vom cerceta în laborator circa o lună jumătate, să vedem cum reacţioneazăcelulele, apoi în funcţie de autorităţile de la Agenţia Naţională a Medicamentului. Urmează testarea pe 10 voluntari, iar în toamnă am putea avea vaccinul. Totul depinde de autorităţi, în funcţie de cât ne vor ajuta. Avem nevoie bani pentru aparate. Ne lipsesc câteva aparate, un sintetizator de peptide. Azi ne-au contactat din nou chinezii dar şi trei fonduri de investiţii din SUS, cu care am convenit, ei s-au oferit să ne dea banii, să ne finanţeze, însă am spus nu. Noi dorim să se poată comercializa vaccinul pe toate pieţele mondiale„, a declarat Profesorul Virgil Păunescu.

După acest anunţ, au început să curgă reacţii de tot felul. Iar mulţi formatori de opinie şi jurnalişti susţin că acest anunţ este o minciună menită să determine statul român să „pompeze” milioane de euro în acest vaccin care defapt nu ar exista.

Joi, Profestorul Doctor Virgil Păunescu a făcut noi declaraţii şi la Radio România Actualităţi despre vaccin, spunânând că se află în faza de testare pe celule umane,în laborator, iar într-o lună ar urma să fie testat pe 10 voluntari, înainte de a se începe  productia, care ar putea să pornească la toamnă.

Acesta foloseste o tehnologie derivată din  cercetările care se derulează de mai multi ani la ONCOGEN, privind vaccinarea personalizată în cancer.

Directorul centrului de la Timişoara a spus că a fost contactat de chinezi şi americani, care sunt interesaţi să finanţeze producerea vaccinului.

„O zi importantă pentru OncoGen: avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi începem testele. P.S. Ieri am terminat sinteza vaccinului. Azi începem testele! Important: Acest vaccin este doar pentru testare în laborator (deocamdată).Am luat hotărârea de a NU patenta această tehnologie pentru producerea vaccinului împotriva Covid-19 (încă de acum două luni), tocmai pentru că situaţia este extrem de gravă şi am bănuit încă din ianuarie că ne îndreptăm spre o pandemie. Intenţia noastră a fost să punem la dispoziţie cât mai repede rezultatele noastre, altfel am fi fost nevoiţi să aşteptăm cel puţin un an (probabil mai mult) pentru obţinerea unui patent şi să ţinem ascunse toate cercetările noastre”, a scris dr. Virgil Păunescu.
10
Stiri IT / Cel mai nou malware de pe Android
« Last post by -=[Vyorel]=- on February 29, 2020, 09:19:08 PM »
Cel mai nou malware de pe Android fură PIN-uri, modele de autentificare şi coduri 2FA din Google Authenticator - Cerberus RAT

Malware-ul Android de săptămâna asta este din noul unul grav. După ce am aflat de un troian care rămânea pe telefon şi după ce îi dădeai factory reset, azi descoperim că şi PIN-urile şi datele tale de autentificare de pe telefon pot fi furate de Cerberus RAT..

E vorba despre sistemul 2FA (two factor authentication), care e folosit pentru a ne autentifica în conturi, a face plăți şi a accesa diferite servicii şi aplicaţii. Necazul e cu troianul de banking Cerberus, care a primit o nouă versiune cu un upgrade. Acum a primit funcţionalitate RAT (Remote Access Trojan), care poate debloca o serie de funcţii noi.



Troianul poate fi folosit de hackeri pentru a accesa zona de credentiale, de la PIN la modelul de swipe-uri folosit pentru deblocare. Se pot accesa şi datele din Google Authenticator. Astfel, atacatorii au acces nestăvilit la smartphone şi pot încerca să acceseze aplicaţii de banking şi să facă transfer de fonduri spre conturile lor. Troianul poate fi setat cu un link TeamViewer, iar hackerii pot opera în voie pe telefon când victima nu e atentă.

SMS-uri, conturi social media şi poze sunt expuse. Vestea bună e că sursa a descoperit că troianul e încă în dezvoltare şi funcţiile nu sunt finalizate încă. De-a lungul timpului foarte puţine grupări de hackeri şi variante de malware au reuşit să treacă de autentificarea multi factor, deci avem o raritate aici. Mai multe detalii despre Cerberus RAT aflaţi aici.
Pages: [1] 2 3 ... 10