Author Topic: The Fast And the Furious (2001)  (Read 46 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FlashGun

 • ROPH Friends
 • The Godfather
 • *****
 • Posts: 1249
 • Respect: +1105/-1
 • Gender: Male
 • Last Login:May 23, 2014, 03:12:57 PM
 • Respecta si vei fi Respectat !
  • Radu70232
 • Oras: Suceava
The Fast And the Furious (2001)
« on: January 26, 2014, 04:28:14 PM »


În afara Los Angeles , un semi- camion încărcat cu electronică este abordat de trei puternic modificat Honda Civic . Ocupanții de Civic imobiliza șofer de camion , fura marfa și de evacuare.
Undercover detectiv LAPD Brian O'Conner ( Paul Walker ) este atribuit pentru a găsi banda responsabil pentru aceste crime . Brian foloseste slujba lui de acoperire la un magazin de piese de piața pieselor de schimb pentru a face conexiuni și să se infiltreze pe scena de curse de stradă locale . În timp ce vizita un magazin de tutun , el flirteaza cu patronul magazinului , Mia ( Jordana Brewster ) , sora unui cal de curse stradă, Dominic Toretto ( Vin Diesel ) . Echipa dom include Jesse ( Chad Lindberg ) , Leon ( Johnny Strong ) , Vincent ( Matt Schulze ) , și Letty ( Michelle Rodriguez ) . Vince se într-o luptă cu Brian pe Mia , dar Dom -l rupe .
Brian intră într-o cursă cu a lui Mitsubishi Eclipse GSX împotriva Dom cu a lui Mazda RX - 7 și pariurile alunecă roz pentru masina lui . În timpul cursei , Brian câștigă un avantaj în timp ce utilizarea de azot , dar Dom folosește azot prea și -l bate . Dupa cursa , Dom își bate joc de Brian .
LAPD ajunge , forțând toată lumea să fugă . Dominic lasă mașina într-un garaj de parcare și părăsește scena pe jos . El este reperat de către poliție și este aproape prins , dar Brian ajunge tocmai la timp să-l salveze , câștigă lui Dominic grațiile și respect . Ei se aventureze în teritoriul de curse rival Dominic , Johnny Tran ( Rick Yune ), și vărul său Lance , care arunca în aer mașina lui Brian . Dominic informează Brian că el îi datorează o " zece secunde masina " .
Brian aduce o au totalizat 1994 Toyota Supra la magazinul lui Dominic și oferă abilitățile sale ca un șofer și mecanic . Ca echipajul stabilește pentru a repara masina , Brian începe datând Mia . Brian investighează Hector și Tran , convins că Tran este în spatele deturnari camion . După investigarea o achiziție suspect de la Hector la magazinul de piese , Brian descopera electronice , similare cu cele furate , la o proprietate deținută de Tran . Brian informează Stivuitoare sale , iar FBI-ul organizează un raid pe Tran . Cu toate acestea , electronica de pe proprietatea sa au fost cumparate legal . Acum se pare că Dominic și echipajul său sunt adevărații vinovați .
Dominic invită Brian la un eveniment de curse de stradă, Wars Race și spune că vor vorbi odată Brian a dovedit utilitatea lui acolo . La cursa , Jesse își pierde tatăl său Volkswagen Jetta la Tran , fugind după pierderea . Tran confruntă Dominic și cere ca el a prelua masina pentru el . Acesta este apoi a arătat că Dominic și prietenii săi sunt responsabili pentru deturnari camion . Pentru a absolvi datoria lui Jesse , Dominic și echipajul său decide să angajeze un alt deturnarea a doua zi .
Când Mia divulgă planul echipajului de la Brian , se grăbesc să-i oprească ca Brian este conștient de faptul că camioanele vor fi bine păzit . Șoferul camionului rănește Vince cu o pușcă , dar echipa -l preia . Brian lovituri acoperirea prin telefon pentru o ambulanță ca un ofițer de poliție . Revelația înfurie Dominic , dar el conține și fuge cu restul echipajului ca Medivac ajunge .
Brian se îndreaptă spre casa lui Dominic să-l aresteze , dar Jesse pledează pentru ajutor Dominic să-l protejeze de la Tran . Momente mai târziu , Jesse este împușcat într- un schimb de focuri drive-by de Tran și Lance , fapt care ia determinat Brian si Dominic să-l alunge , ceea ce duce la Dom rănit Lance și Brian ucide accidental Tran . Brian si Dominic se angajeze într- o cursă de stradă improvizație , evitând restrictiv un tren . Dominic este grav accidentat clipuri masina lui un camion . În loc de a aresta , Brian preda cheile de la masina proprie , face bine la pariul lui mai devreme pentru a oferi o " zece secunde masina ", și care să permită Dominic să scape de poliție .
Unele timp mai târziu , Dominic este văzută de conducere prin Baja , Mexic .
(scuze pentru exprimare, este de la google traducere)

Paul Walker
Vin Diesel
Michelle Rodriguez
Jordana Brewster
Rick Yune
Chad Lindberg
Johnny Strong
Ted Levine

http://www.youtube.com/watch?v=63tg_R4qi2k

Il puteti vedea Online aici: http://www.filme-net.com/2012/06/the-fast-and-the-furious-online-2001.html