Author Topic: Fast and Furious 4 (2009)  (Read 42 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline FlashGun

 • ROPH Friends
 • The Godfather
 • *****
 • Posts: 1249
 • Respect: +1105/-1
 • Gender: Male
 • Last Login:May 23, 2014, 03:12:57 PM
 • Respecta si vei fi Respectat !
  • Radu70232
 • Oras: Suceava
Fast and Furious 4 (2009)
« on: January 27, 2014, 06:28:22 PM »


La cinci ani după ce a părăsit Los Angeles , Dominic Toretto ( Vin Diesel ) și noul său echipaj , format din prietena lui , Letty ( Michelle Rodriguez ) , Leo Tego ( Tego Calderon ) , Rico Santos ( Don Omar ) , Cara Mirtha ( Mirtha Michelle ) și Han ( Sung Kang ) , sunt deturnarea tancuri de combustibil în Republica Dominicană . Dominic începe să suspecteze traseul este prea cald , după ce Han îl informează că unul din garaje sale au fost percheziționat , forțând echipajul să dizolve și să meargă pe drumuri separate . Dându-și seama că el trebuie să se miște , el cutii lucrurile în mijlocul nopții și lasă Letty în urmă , în scopul de a -i proteja de rău .
Trei luni mai târziu , Dominic este în prezent reședința în Panama City , și în timp ce acolo , el primește un telefon de la sora lui , Mia Toretto ( Jordana Brewster ) , care îi spune că Letty a fost ucis după ce într-un accident de mașină fatal în apropiere . Inima sfasiata , Dominic conduce înapoi la Los Angeles, în său roșu 1970 Chevrolet Chevelle peste graniță Mexic la înmormântarea ei de a examina accident Letty și găsește urme de nitrometan pe teren . Apoi se duce la singurul mecanic auto care vinde nitrometan și îl constrânge în dându-i numele de David Park ( Ron Yuan ) , omul care a ordonat de combustibil , și -l informează că mașina care utilizează nitrometan este un verde 1972 Ford Gran Torino Sport .
Între timp , agent federal american FBI Brian O'Conner ( Paul Walker ) este încercarea de a urmări în jos un traficant de droguri pe nume Arturo Braga ( Robert Miano ) . Căutare său îl conduce la David Park , și folosind înregistra modificare ilegal pe masina lui , el îl urmărește în jos . Dominic ajunge la apartamentul Park în primul rând și -l atârnă pe fereastră de glezne înainte de a da drumul . Brian , care a fost , de asemenea, pe drum spre locul Park , salvează Park și Park devine nou informator FBI . Park devine Brian într-o cursă de stradă prin Los Angeles . Brian selectează o modificare 2001 Nissan Skyline GT - R R34 din sechestru Lot . Dominic , de asemenea, apare la cursa în Chevelle sa modificat . Gisele Yashar ( Gal Gadot ) , de legătură pentru Braga , arată că câștigătorul va deveni ultimul driver de la o echipă care face trafic de heroină la granița dintre Mexic - Statele Unite ale Americii . Dominic câștigă prin lovire mașina lui Brian , făcându-l să -și piardă controlul . Brian foloseste puterea sa ca un F.B.I. agent pentru a aresta un alt șofer , Dwight Mueller ( Greg Cipes ) , și are locul său în echipă .
În ziua următoare , echipa îndeplinește unul din oamenii lui Braga , numit Fenix ​​( Laz Alonso ) , și Dominic observă că Fenix ​​conduce aceeași Torino ca mecanicul este descris . Ei au la graniță , folosind tuneluri subterane pentru a evita detectarea . Brian a avut cunoștință de faptul că , după ce heroina a fost livrat , Braga a ordonat șoferii să fie ucis . Cu toate acestea, a fost revelat Dominic de la Fenix ​​că a ucis Letty personal , și după o tensionată stand- off , Dominic detonează masina cu azot pentru a distrage atenția oamenilor Braga și Brian deturneaza un 1999 Hummer H1 cu valoare de heroina 60 milioane dolari . Atât Dominic și Brian conduce înapoi la Los Angeles și să se ascundă de heroina intr-un sechestru lot de poliție , unde Brian preia o modificare 2008 Subaru Impreza WRX STI , și ei conduce la ascunzatoarea lui Dominic .
Mai târziu , Dominic afla Brian a fost ultima persoana de contact Letty , ceea ce duce la el fiind atacat de Dominic înainte de a putea explica la el până când a invata Letty a lucrat sub acoperire pentru Brian , depistarea Braga în schimbul de compensare înregistrare Dominic . Brian spune superiorii că în schimbul iertare Dominic , el va atrage Braga într-o capcană , forțându-l să arate personal până la schimb de bani pentru heroina . La site-ul picătură , omul care pretinde a fi " Braga " , este revelat ca o momeală , și " Campos " ( Ioan Ortiz ) , adevăratul Braga , scapă și fuge în Mexic .
Brian si Dominic călătorească în Mexic pe cont propriu pentru a prinde Braga . L-au găsit într-o biserică și -l aresta . Ca acoliții Braga încercăm să salveze Braga , Brian si Dominic conduce prin tuneluri subterane înapoi în Statele Unite . Brian blochează mașina lui după ce a luat foc de la oamenii lui Braga . El este apoi după ce a fost rănit T si os de Fenix ​​lacapătul tunelului . Înainte de a Fenix ​​poate ucide Brian , Dominic conduce în și ucide Fenix ​​. Ca poliție și elicoptere începe se apropie de locul accidentului pe partea americană a frontierei , Brian spune Dominic să plece , dar Dominic refuză spunând că el este obosit de funcționare . În ciuda cererii lui Brian pentru clemență , sentințele judecător Dominic la 25 de ani de viață în timp ce Brian a demisionat de la FBI Placi Dominic un autobuz închisoare care îl va transporta la Lompoc penitenciar . Ca autobuzul conduce pe drum , Brian , Mia , Leo și Santos ajunge în mașinile lor să-l intercepteze .
(Scuze pentru exprimare: google traducere)
   
Vin Diesel
Paul Walker
Michelle Rodriguez
Jordana Brewster
John Ortiz
Laz Alonso

http://www.youtube.com/watch?v=bcY7HkvF1aw

Online: http://www.filmealese-hd.net/2012/12/fast-and-furious-4-online-subtitrat.html
« Last Edit: January 27, 2014, 06:51:30 PM by FlashGun »